SitemapSitemap Facturier
 
Facturier, program facturi, invoice, avize chitante
 
Facturier program facturare

Update V1.2.1 - Raportarea Facturilor la ANAF

Mai exact, ce aduce nou acest update?

Cea mai importanta noutate este lista de facturi emise pentru raportarea acestora la Agentia Nationala a Administratiei Publice, aceasta fiind declaratia 394.
Generarea acestei liste se poate face in trei formate diferite csv. (extensie excel), pdf. (extensie Adobe Reader), txt. (extensie notepad, format text). Formatul cerut de ANAF este formatul .txt., celelalte doua sunt puse la dispozitia dumneavoastra pentru a avea totusi, o lista clara a facturilor care vor aparea ulterior in raport.

In plus:
  • Posibilitatea de calculare a taxei pe valoare adaugata (TVA) la fiecare produs in parte (optiune disponibila pe fiecare factura).
  • Optiunea de introducere a termenului de plata la emiterea fiecarei facturi.
  • Invoice-ul este acum in totala conformitate cu prevederile legale. Am introdus calcularea automata a echivalentului in Lei la cursul specificat in factura. Se calculeaza „Total Lei”, ”Total valoare Lei” si „Total de plata Lei”.
  • Asa cum am mentionat mai sus, acum exista posibilitatea introducerii cursului de schimb in fiecare factura. Atentie! Calcularea unei facturi in 4 zecimale si apoi rotunjirea la 2 introduce erori de calcul. Va recomandam sa folositi 2 zecimale in loc de 3 sau 4.


Articol publicat in 09 iul. 2007

Noutati

Afiseaza toate articolele
Facturier.ro si Facturier sunt produse ale Graffco Brands dezvoltate prin Int Modern Design srl, © Copyright 2007-2020
Web Design by Graffco