SitemapSitemap Facturier
 
Facturier, program facturi, invoice, avize chitante
 
Facturier program facturare

Update V1.1.1! Facturarea... din ce in ce mai usoara

Va anuntam ca am lansat Update-ul V1.1.1. Detaliile legate de acesta si modificarile efectuate in programul de facturare sunt urmatoarele:

1. Initierea conceputului de facturare in valuta
Echipa Graffco lucreaza la implementarea modulului de facturi externe si pentru a veni in intampinarea acestui concept am dezvoltat modulul de gestionare unitati monetare.
Va anuntam ca de acum puteti elibera facturi in orice moneda doriti.
Pentru a introduce o noua unitate monetara, din meniul Configurari selectati Unitati monetare.

2. Modificarea numarului de caractere pentru denumirea unui produs
Numarul de caractere pentru denumirea unui produs in factura s-a dublat. Acum puteti introduce produse ale caror denumiri pot ajunge pana la 170 de caractere. Aceasta limita va fi din nou modificata la urmatorul update, astfel incat sa existe o libertate totala de descriere a produselor.

3. Optiuni noi pentru lista de gestionare a clientilor
Acum adaugati un client cu doar 2 campuri completate obligatoriu.
Clientii se salveaza in baza de date completand doar doua campuri: nume si CIF pentru persoane juridice si nume si BI/CI pentru persoane fizice.

4. Eliminarea limitei de 5000 RON pentru valoarea chitantelor eliberate catre persoane fizice

5. Adaugarea conceptului de campuri suplimentare
Acum puteti adauga la descrierea furnizorului pe facturile si chitantele dumneavoastra alte campuri decat cele obisnuite. Astfel puteti adauga mai multe conturi IBAN sau mai multe puncte de lucru.
Pentru a introduce un camp suplimentar, din meniul Configurari selectati Campuri suplimentare.

6. Adaugarea campurilor speciale pentru telefon si fax
Aceste campuri vin in completarea campurilor email & adresa web si pot fi editate din meniul Configurari generale. Introducerea campurilor telefon si fax permite clientilor dumneavoastra sa comunice, spre exemplu, direct cu departamentul de facturare si plati.

Inainte de instalare! Va rugam sa verficati faptul ca aveti toate update-urile precedente instalate, inchideti aplicatia inainte de instalarea update-ului si apoi va rugam sa rulati fisierul de update.

Pentru orice alte detalii: Trimiteti-ne un e-mail la suport@facturier.ro sau vorbiti direct cu noi la telefon, zilnic intre orele 10:00 si 16:00. +40 256 289105 - Tehnic

Va multumim inca o data pentru sugestiile dumneavoastra si pentru timpul acordat perfectionarii acestui soft.Articol publicat in 17 apr. 2007

Noutati

Afiseaza toate articolele
Facturier.ro si Facturier sunt produse ale Graffco Brands dezvoltate prin Int Modern Design srl, © Copyright 2007-2020
Web Design by Graffco