SitemapSitemap Facturier
 
Facturier, program facturi, invoice, avize chitante
 
Facturier program facturare

Facturier V1.2 - Avize si invoice

Acum Facturier va ofera aviz de insotire a marfii si generare invoice... solutii optime pentru activitatea dumneavoastra

Facturier V1.2, o noua versiune care genereaza avize de insotire a marfii si cel mai nou, generare invoice pentru facturile catre cumparatorii internationali.

Doua tipuri de avize de insotire a marfii!

Avizul de insotire a marfii este acel document prin care se face dovada bunurilor transportate de la o destinatie la alta.
Cele doua tipuri de avize de insotire a marfii:


  1. Avizele pe care nu sunt mentionate informatiile financiare in cazul in care doriti sa ramana confidentiale.
  2. Avizele pe care sunt mentionate informatiile financiare pentru cei care doresc sa furnizeze informatiile financiare inainte de plata facturilor.

Avizele de insotire a marfii, in cadrul Facturier, au aceleasi functionalitati ca in cazul facturilor si a chitantelor, adica pot fi anulate, lasate deschise sau finalizate.
Avizele generate cu Facturier respecta prevederile legale, astfel ca se pot mentiona specificatiile: “urmeaza factura”, “fara factura”, “pentru prelucrare la terti” sau “pentru vanzare in regim de consignatie”.
Au acelasi aspect placut si organizat caracteristic programului Facturier!

Lucrati cu colaboratori externi?

Acum Facturier va ofera si posibilitatea generarii invoice (traducerea campurilor) catre destinatii internationale. Doriti sa faceti impresie? Trimiteti colaboratorilor dumneavoastra internationali facturi in engleza.
Acum Facturier va ofera aceasta posibilitate printr-un simplu click!

Posibilitatea de stornare a documentelor!

In plus, programul va ofera si posibilitatea de a realiza fara probleme o stornare corecta. Am introdus si posibilitatea de a factura produse care au cantitati negative, astfel ca stornarea sa se realizeze corect.
Astfel v-am anuntat ca am lansat o noua versiune de Facturier care, cu siguranta va fi un ajutor de neinlocuit in activitatea dumneavoastra.

Pentru orice alte detalii: Trimiteti-ne un e-mail la suport@facturier.ro sau vorbiti direct cu noi la telefon, zilnic intre orele 10:00 si 16:00. +40 256 289105 - Tehnic

Va multumim pentru sugestiile dumneavoastra si pentru timpul acordat perfectionarii acestui soft.Articol publicat in 27 apr. 2007

Noutati

Afiseaza toate articolele
Facturier.ro si Facturier sunt produse ale Graffco Brands dezvoltate prin Int Modern Design srl, © Copyright 2007-2020
Web Design by Graffco