SitemapSitemap Facturier
 
Facturier, program facturi, invoice, avize chitante
 
Facturier program facturare

De doi ani pe piata – suta la suta Economic

Cu prilejul celor doi ani de existenta pe piata a produselor Facturier, Graffco lanseaza in perioada 06 februarie - 06 martie 2009 promotia "De doi ani pe piata - 100%Economic". In aceasta perioada programul de facturare Facturier Standard va fi disponibil la pretul special de 125 Lei+TVA.

Profitand de aceasta ocazie, Graffco dezvaluie linia urmata in dezvoltarea programelor Facturier Standard si Facturier Retea.

In ianuarie 2007, echipa Graffco a decis sa lanseze pe piata de software romanesc un program care sa faciliteze si sa optimizeze in acelasi timp procesul de facturare.

Odata cu intrarea in Uniunea Europeana (la data de 01 ianuarie 2007), Romania a cunoscut reglementari legislative noi, in special cu privire la noul cod fiscal. Prin noua legislatie, s-au adus modificari cu privire la emiterea de documente fiscale, acestea nemaiavand acum regim special. S-a intrevazut astfel, o noua modalitate de facturare: prin intermediul programelor de facturare. Acest fapt a avut un impact major in special asupra firmelor mici care nu mai sunt nevoite sa achizitioneze tipizate.

Avantajele utilizarii unui program de facturare au fost observate imediat de catre cei mai multi dintre utilizatori. La lansarea programului Facturier din 6 februarie 2007, s-au implementat facilitatile de emitere si gestiune clara a facturilor si chitantelor.
Pe parcursul celor doi ani s-au lansat update-uri care au avut in vedere schimbarile legislative si, desigur, cerintele clientilor. In anul 2007 au fost lansate cinci update-uri consecutive.

In al patrulea trimestru al anului 2007 s-a gandit un rebranding al programului si astfel, s-au definit doua produse complet noi: Facturier Standard si Facturier Retea.

Programul Facturier Retea s-a lansat oficial la sfarsitul anului 2008. Spre deosebire de versiunile anterioare, cu functii de retea, noul program ofera functii caracteristice: monitorizarea si controlul activitatii in retea. Update-ul 1.3.0 prin care se realiza, de fapt, trecerea tuturor versiunilor anterioare la functionalitatile „proaspatului” lansat Facturier Standard a fost disponibil gratuit tuturor clientilor Facturier de la acea data.

Facturier Standard contine acum mult mai multe facilitati si poate emite avize de insotire marfa si facturi proforme si principalele documente necesare in facturare si gestiune. Toate rapoartele se realizeaza in timp real sau din cateva click-uri.

De la bun inceput si pana acum programele facturier imbina 3 tipuri de tehnologii complet diferite: baza de date MySQL ce ruleaza pe server Apache, interfata web based cu design grafic de ultima generatie accesata prin browserul Internet Explorer si tehnologia Adobe PDF (Portable Document Format).

Proiectele de viitor pentru dezvoltarea programului sunt indraznete. Dorim ca in viitor, sa lansam noi facilitati si promotii asa cum s-au obisnuit pana acum, toti cei familiarizati cu produsele Facturier.

In continuare ne vom axa pe calitate si performanta in ceea ce vom dezvolta pentru a putea oferi romanilor placerea de a utiliza un soft de calitate, „Made in Romania”.

In incheiere va amintim ca pentru a beneficia de noile reduceri, va invitam sa testati versiunile demonstrative ale programelor Facturier Standard si respectiv Facturier Retea. Tot ceea ce trebuie sa faceti este ca la comandarea produselor, sa ne scrieti opiniile dumneavoastra despre versiunile demonstrative.

Articol publicat in 12 feb. 2009

Noutati

Afiseaza toate articolele
Facturier.ro si Facturier sunt produse ale Graffco Brands dezvoltate prin Int Modern Design srl, © Copyright 2007-2020
Web Design by Graffco