SitemapSitemap Facturier
 
Facturier, program facturi, invoice, avize chitante
 
Facturier program facturare

B2B - From Business to Business

Comanzi si primesti gratuit un design unic de carte de vizita

Ne-am gandit la felul in care am putea imbina utilul cu placutul, astfel incat combinatia sa fie una avantajoasa pentru dumneavoastra. Indiferent de afacerea pe care o conducem, cu totii ne dorim ca in urma unei investitii sa obtinem, bineinteles, un profit. Pentru ca una dintre specialitatile noastre este si designul, va oferim acum o promotie tentanta: comandati oricare dintre programele Facturier, ne trimiteti imediat date de personalizare iar noi va vom trimite, gratuit un design unic pentru cartea dumneavoastra de vizita* impreuna cu cele mai avantajoase oferte de tipar ale acestora.

Pasi pentru a beneficia imediat de promotie:

1. Testati programul 2. Comandati versiunea dorita 3. Ne trimiteti datele de personalizare a programului si a cartii de vizita la adresa de e-mail: suport@facturier.ro 4. Ne trimiteti confirmarea platii prin e-mail 5. Livrare in maxim 5 zile.

Facturier, program de facturare, mai rapid decat va imaginati

Aveti nevoie de colaboratori prompti si de incredere?
Aveti nevoie de un program de facturare usor de utilizat si rapid?
Aveti nevoie de rapoarte financiare in timp real?

Daca ati raspuns “DA” la toate intrebarile de mai sus, inseamna ca ati gasit exact ceea ce ati cautat fara niciun efort.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail suport@facturier.ro sau la numerele de telefon +40 356 11 32 67 sau pe mobil la numarul +40 732 402 633.

* Odata cu datele de personalizare a cartii de vizita, ne puteti trimite, bineinteles, propunerile dumneavoastra pentru design, dupa care se trimite o singura varianta. Pentru fiecare varianta in plus se va percepe o taxa de 15 lei+TVA, dar pentru ca noi stim ca personalizat inseamna unic, va asiguram ca vom face in asa fel incat toate propunerile noastre sa fie pe placul dumneavoastra.
Promotie valabila pana la 1 noiembrie 2009 cu posibilitate de prelungire. Comenzile cu reducerile de 10% nu beneficiaza de promotie.

Articol publicat in 09 sep. 2009

Noutati

Afiseaza toate articolele
Facturier.ro si Facturier sunt produse ale Graffco Brands dezvoltate prin Int Modern Design srl, © Copyright 2007-2020
Web Design by Graffco