SitemapSitemap Facturier
 
Facturier, program facturi, invoice, avize chitante
 
Facturier program facturare

Schimbari legislative importante

Aderarea la UE aduce, printre altele, schimbarea modului de lucru al tuturor agentilor comerciali.


Una dintre operatiunile care ingreunau atat procesul de vanzare-cumparare cat si pe cel de gestionare a fost eliminata.


In loc sa fie scrise de mana, cu pixul pe hartie,si apoi introduse tot manual pe computer de cate o persoana special angajata pentru acest scop, facturile vor fi scrise direct pe calculator, in momentul efectuarii tranzactiei comerciale. Si daca e nevoie ca factura respectiva sa existe si pe suport fizic nu e nici o problema. Se va putea lista foarte simplu!


Vechile facturiere de hartie si operatorii care introduceau datele de pe suportul fizic pe calculator sunt "pe cale de disparitie". Insa ei nu dispar de fapt, ei vor fi aceia care vor putea folosi Facturier-ul electronic pe care vi-l propunem si care are acelasi scop ca si cel vechi.
Singura diferenta: Facturierul electronic e adaptat noilor legi si regulamente, tehnologiilor si conditiilor de viata ale omului modern.


Daca doriti o informare mai detaliata despre schimbarile legislative care stau la baza acestei noi reglementari, va invitam sa cititi Expunerea de motive oficiala.

Observatii
Prezentul text este unul informativ si nu constituie baza legala in relatia dumneavoastra cu institutiile statului. Firma Graffco nu isi asuma nici o reponsabilitate juridica sau materiala ca urmare a unor modificari de legislatie aparute chiar in momentul publicarii acestui mesaj.


Articol publicat in 06 feb. 2007

Legislatie

Continutul minimal obligatoriu a chitantelor...
Prelucarea declaratiei la Agentia Nationala de Administrare Fiscala...
Incepand cu data de 1 ianuarie 2007 persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA in Romania sunt obligate sa declare toate livrarile...
Afiseaza toate articolele
Facturier.ro si Facturier sunt produse ale Graffco Brands dezvoltate prin Int Modern Design srl, © Copyright 2007-2020
Web Design by Graffco